Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiktion


Därför är hata konstruktivt



de livsuppehållande aktiviteterna
glittret från tv:n

jag lämnade dig aldrig
ensam på fältet, du såg
över bergen
jag undrade för mig själv
vad var det du tittade efter
jag, står ju här!
titta hit, titta på mig!
hallå!!

så när första ciggen för dagen
var slut
jag mådde illa, ville inte alls röka
men var tvungen för att stilla
min hyperaktivitet;
glittret

jag väntade mig aldrig några svar,
självklarheter
ni tyckte inte mitt problem var så stort
men det var enormt
de frågade aldrig skalden om den olycka
hon beskrev

därför, är hata det korrekta ordet
det närmaste kärlek jag kan komma
att fortfarande få sig själv att känna
inte förvirra sig i likgiltighet
så, bränn häxan

jag tröstas av uppehållet jag förlorar mig i,
glittret










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-15 09:36



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
jaa. du är såå jävla bra!
2011-12-15

  PPQ
du är så bra
2011-12-15

    Shush
"de frågade aldrig skalden om den olycka
hon beskrev"

Underbar mening.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP