Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjälp, hur förhåller man sej till rosor...


lejontämjaren och rosorna

 

hur sköter man rosor

(ska de stormkoka)

dill vill ha hett vatten

 

att vara utan vatten härdar både folk och växt

men den egentliga frågan är nog

(hur sköter man egentligen givaren)

 

 




Fri vers av sol
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-02-14 10:21



Bookmark and Share


  Propella
Du hanterar även det här formatet. Den här texten kommer jag suga länge på.
2006-02-16

  nopoet
ja tycker du ska vårda rosorna och givaren men ge rosorna och givaren samma frihet och tillit som du själv ger pok
2006-02-14

  Ulf Popeno
Krossa deras hårda stjälkar
dock ej givarens sköra hjärta
2006-02-14

    Nils_
Häng dem på tork eller strö dem på sängen
2006-02-14

  Last Word Spoken
Givaren vill ge, eller hur?
Då är det bara att ta!!!

Ja, rosor ska koka,
gärna stormkoka...*L*

Gillar titeln Lejontämjaren och rosorna...
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol