Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning

Berusningen sprider sig som ett varmt rus genom kroppen. Marken jag går på blir till rosa fluffiga moln. Allt känns mjukt och behagligt. Inget kan skada mig, varken dina ord eller slag. Det som innan var en ful verklighet blir till en vacker fantasivärld. Huvudet snurrar, det känns som att jag flyger. Harmonin susar i luften. Jag dansar, dansar till den ljuva musiken. Du ser på mig med stora och förväntansfulla ögon. Dina läppar möter mina. Hjärtat hoppar till, snurrar runt. Din famn är varm och trygg. Jag vill för alltid stanna kvar i detta ögonblick.




Fri vers (Fri form) av Anna Davidsson
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson