Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min värsta fiende

Igår sken solens strålar mot mitt öga, idag faller regndroppen ner från min kind. Idag är jag tom, idag är jag vilsen. Det knyter sig i magen, gråten sitter i halsen och mitt hjärtat slår så hårt. Hela min kropp känns tung, men ändå är jag så tom. Varje rörelse känns krävande, varje andetag känns så tungt. Det gör ont, det svider och river i min själ. Vem är jag, vad för mening har min existens? Vilken väg ska jag välja? Jag har inget att erbjuda, jag är varken unik eller speciell på något vis. Känner mig endast som ett stort problem, utan en lösning.




Fri vers av Anna Davidsson
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 16:11



Bookmark and Share


  Hannele Enmark
De kr'vs mycket f;r att ber'tta sin historia, de visar styrka, du e stark!
Jag vet att detta l[ter som allt du h;rt tidigare men tden g;r de b'ttre, dina andetag kommer bli l'ttare men kanske inte helt l'tta.
dina r;relser kommer att b;rja glida och sv'va mer, men ej utan anstr'njgnig.
Tyv'rr blir inget helt bra igen, men de 'r ganska s[ n'ra p[ v'gen.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson