Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kärlek

Förut rann det tårar,
försökte överleva ensamma och kalla vårar.

Så en dag stod du där,
plötsligt blev jag kär.

En aprildag blev det vi,
äntligen lämnade smärtan mig fri.

3 magiska ord,
det finns ingen bättre än du på denna jord.

Det är bara vi,
varje dag svävar jag runt i eufori.

Du drog mig upp från den djupaste botten,
nu står jag stadigt på toppen.

Din hand i min,
jag vill för alltid vara din.

Livet gå upp och ner,
men med dig vågar jag chansa mer

Jag älskar dig,
mer och mer för var dag som går,
jag tror och hoppas att våra kärlek består.




Fri vers av Anna Davidsson
Läst 322 gånger
Publicerad 2012-06-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson