Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknande rädsla

Det sover något hemskt inom mig jag inte vill väcka,
jag vill inte tvingas ta till flykt från något jag inte kan undkomma.
Sov vidare så ska jag inte störa dig du högervridna blåa demon




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 21:34



Bookmark and Share


    Anneli A
Bra skrivet! Känner igen och en dag tvingas man möta det.... :)
2011-12-19

    Anneli A
Bra skrivet! Känner igen och en dag tvingas man möta det.... :)
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling