Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tokerier..


sorry !!!

Hinner int komma till norge än.... jag ska ta roger till sin farsa... han had-de ju truten...

blir av med soten...



"praktikerelev#




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 1721 gånger
Publicerad 2011-12-16 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP