Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Suzuki Masajo, du fick mig att ställa nya frågor.


Lilla syskon



Det finns inget löv som faller

Kärlek och sorg, se och le

De kastar sig av hopp







Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-12-16 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist