Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Tidsform

Tidsformerna tränger sig på.

De talar om mig i mitt huvud.

Och aldrig är de här.


De talar om mitt liv, men aldrig nu.


De säger då du kanske,

de säger då du borde ha,

de säger då ska du? Vad ska du?


Men aldrig är det nu.


De visar mig bilder

med detaljer i oändlighet

De säger titta! Vad gör du?


Jag är fri, nu, här.

Jag är ingen recensent.




Fri vers (Fri form) av Erik Bergqvist
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-19 18:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Spännande text både formmässigt och innehållsmässigt.
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist