Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


(3)

Ska man starta ett nytt liv?

...

Kärleken överlever
alla dumma frågor

och kvar är man
här, nu och
vinden blåser
allting lever

vad var då dessa eko?

Det har nog varit mitt val
lida
och stångas

Men i blåsten känns det fjärran,
inte meningslöst
men i ett annat sammanhang

nu, blåa himlar

en fin stig
en liten skog
och en katt




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-07-03 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist