Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


(2)

hjälp mig drömma
bak alla tårar
Det i varje skratt

Så ligger jag kvar i sängen
Jag flög inte iväg
men ändå hoppade jag väl i Kärlek
och än hoppas jag

och jag har inte landat




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-07-03 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist