Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack från och till allt


hej

vad är orden mina damer och herrar
som tagit oss med sån storm, fört oss omkring
och lämnat osss

hur är det?
allt, inget




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist