Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack //Erik


Det där stora

På jakt efter det där utan svar. Åh det där stora. Det som viskar för bergets rot och nynnar för djuphavets brunn.

En flyktig känsla, så hal att den bara snuddar vid vårt medvetna. Som om jag för en sekund såg en underbar tavla men bara ett penseldrag etsades fast i minnet.

Helheten är för stor för oss att förstå. Livet är överallt, det är bara vi som går och tittar åt andra håll. Rädda för att råka se Gud.




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-12-16 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist