Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt barn


du vackra lilla Gabriella

du var för oss

bara till låns

nu blir du snart en Henrietta

ingen spätta...

låt oss i våra hjärtan

Dig alla dar

ha kvar




" mammuli#




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 22:57



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
barnen ska alltid flytta ut någon vacker dag,
säg det högt och det blir mer verkligt i själen..
2011-12-17

    ej medlem längre
Vackert och mycket sorgset.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP