Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordbok

pergolesi = mistä perkeleestä sää siihen lensit,, vad gör du här då

paketer = pack i eter

händel == sattuhan sitä,,,,skit happens

messias = tulee issias, ryggskott, sainhan mää sen

merikanto = ajoit karille, bottennapp

hannikainen = kultiainen

haydn = hoidin sitä somaa, tog hand om den lilla..

omia lauluja laulaa = toisen velkoja maksaa, vanhat paineet

kråksång = jokos on ?

grodsång = bot on

sibelius = enda rätta

jumaliste = juna suistui radalta

soprano = no parta no

alto = iltaa..

roger = ryker

katariina = sata piinaa, 100,-

ovulaatio = sali vaati jo

psykiater = hyr kateter, munuaiskivet

kirurg = liturg, kauneusleikkaus

psykolog = onkolog, tukanleikkaus

kurator = prokurator, häät tulossa, tvätterska, skurare, tur tänkare

lipsill = odla dill

bokmal = anna taas

tänkare = kyrkbänkare

pälsar på = rälsar jo

pälsar av = hälsa snart

malli-oppilas = illal pappilas

krogben = korgen ren, blir sen..

piggelin = sigge din

tieto kone = kielto one huolto on

hiustenleikkuu = miehet kaikkoo

lainakengät = kainot ämmät

rääkyy kuraattorille = kirkuu kirkossa

mezzo sopraano = soffaa mersaa, surffare

kukkakaali = mahamaali, maksasairaus, soffoholi

bach = olipas se...

michelangelo = näytä tietä jo...

rafaello = bot i cello, yksinäisyys puhdistaa, mindfullness, jooga

telemann = kerro hälle kuinka minä häntä rakastan, tell her i love her..

present = presens, perse ees, näkyy olevan mustaperse, best end

pannumyssy päässä lapsella = vaavist tuleekin paavi

merikarhu..... merikarvia..hirvensarvia...apuva...ampu tulee.... janiksenkäpäliä










Fri vers av Pirjo VIP
Läst 1694 gånger
Publicerad 2011-12-16 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP