Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekglitter lite blott en stund



jag fick kärlek av dig igår
fastän du inte behöver

jag behöver
ett litet glitter kärlek
och det
måste vara från dig

du ger kärlek lite närsom
utan att du behöver det

vad vet jag om vad du behöver
du är mer känslosam än jag
mina behov är bortrationaliserade
i alla fall så länge det inte gäller dig

du brukar dela med dig
av din kärlek
närhelst
jag behöver den
men även
vid andra
tillfällen

utan att jag ber
men ropar ut i rymden
å ingen annan
kan känna som jag
när du
älskar mig

även så lite
ett litet glitter
gör min dag
hur hemsk den än varit

ditt lilla kärleksglitter
letar sig direkt genom ett bäckporl
in i mitt hjärta
bland bottens små stenar
gör en vattenfjäril
av din tanke



















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 07:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin poesi, förmedlar den texten mej som läsare diktarjagets lust och längtan...
2011-12-17

  PPQ
Så härligt skrivet
2011-12-17

    Birgersdotter VIP
så vacker...
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP