Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

så innerligt
så djupt

i mitt inre
jag längtar och söker
söker din närvaro och dig

var är du denna kalla december
är du skadad
lever du än

denna ovisshet
en hård knut i magen
som består av oro och rädsla

jag väntar
inget annat kan jag
än just det

stillheten jag söker

din frid
din hand
i min jag saknar.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-17 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e