Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis

Ta mig härifrån, långt härifrån. Ta mig till den plats där ingen smärta existerar. Ta mig dit där solen alltid skiner, där nätterna är alltid är ljumma, där jag aldrig kan bli slagen, nitad i ansiktet. Ta mig dit där endast kärlek existerar, ingen ondska, inga svek, inga elaka ord. Jag vill vara fri, fri som en fågel. Flyga genom landskapet med mina egna vingar. Det finns inga krig, slagsmål, inget hat. Allt omkring mig är i harmoni. Det enda jag ser är ett ljus, det enda jag känner är ett lugn. Ta mig aldrig härifrån.




Fri vers (Fri form) av Anna Davidsson
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Himlen med andra ord.
Två grundvillkor måste uppfyllas.
1) Ta emot Jesus - d v s bli frälst.
2) Man måste antingen komma med i uppryckandet - när Jesus kommer tillbaka för att hämta Sin församling - eller avlida.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson