Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sovit till kl 15.00 lyssnat på uppfostraren inom skalet


min lördag

 

NO för dRoger och gamla fulla ryggsäckar

dryga säckar

and guns and plastic roses

 

julstädning är inne fortfarande

ge plats för tankekraft

låt kroppen läka

låt livet leka

 

 

 kärlekskraft




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP