Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt pengar gå runt din enebärsbuske..


när vi lägger paketer runt granen

lägger vi där våra hemligheter

allt det vi inte har sagt innan

vi försöker säga det osagda

på gudagott sett

jag och mina barn

vi brukar få vantar...

förut fick dom andra mössor av mig

nu får ingen något

så har det blivit...



en varm suck till er alla...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Julen på gott och ont...
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP