Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattljus

Natt mellan sextonde och sjuttonde januari.
Sorg över obefintlighet och saknad, lättnaden i att omslutas av annan människas värme. Ingen förälskelse att smutsa ned ljuset med, bara gränslös vänskap och närhet. Att för några timmar, om än bara då, vara fullständigt överlämnad åt något annat än livet. Att sväva i nattljusets fristad.




Övriga genrer av Johanna Ljunggren
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-01-18 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren