Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 30/31 December 2009. runt 01:30. Sista texten 2009.


Skottsäker




##
Varför ger du mig precis det jag vill ha
nu när jag egentligen
inte förtjänar det
eller behöver jag inte längre
förtjäna något
är kvoten fylld
till bristningsgränsen
och när bägaren rinner över
tar allt slut
eller rinner vinet ut i floder
av nya upplopp och
framtidsvandrande mynningar
som pistoler utan skott
min säkrade väst
är redan väl använd

















Fri vers (Spoken word/Slam) av Johanna Ljunggren
Läst 503 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-13 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren