Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är hemma igen kan använda åäöåäöåäöåäö tänker därav skriva en dikt med dessa boktäver för att riktigt insupa det svenska språket på nytt!


Hemma ( en ÅÄÖ dikt)


Åh!
Önskvärd är längtan
klängande, ömmande
långamt ångande
när önskningsleken äntligen
är här
då längtandet nått
höjdernas åsklek
språngar lägliga årtag
Åh!




Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 725 gånger
Publicerad 2009-09-07 21:59



Bookmark and Share


  blaite
Välkommen hem to the reality..:)
2009-09-09

  Bjarne Nordbö
Välkommen. Bara älskar ordet språngar.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren