Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacka er alla


trillade han så – insha'Allah


Solen sken fast han gick inte ut. Han gick in i duschen direkt, sen gick han för att koka kaffe. Han avbröt sig när hans katt jamade utanför altandörren. Han kände på handtaget, det var låst, så han gick efter nycklarna i jackfickan. Påväg genom hallen, från på uppdrag till slentrian, glömde han bort sig och hämtade bara ett par morgontofflor. De var hala, men trillade han så – insha'Allah.
Han trillade inte, vilket bara förföljde honom. Tillbaka i köket vände han snabbt åter när han såg överseende kattögon på fel sida rutan.
"Det är helt okej om jag snubblar" mumlade han försäkrande, men det såg inte ut att ändra något.




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-18 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist