Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vill jag skänka till USA:s underrättelsetjänst, CIA .


Julklapp nr 17,2011

Till CIA skänker jag en LÖGNDETEKTOR, programmerad enbart för att användas av CIA-medarbetare, den är specialkonstruerad och vid en lögn hörs en SIRÉN med en ljusstyrka på 300 decibel , vilket ger GARANTERAD DÖVHET om medarbetaren ljuger ! På så sätt hoppas jag att CIA, i framtiden, får ÄRLIGA och UPPRIKTIGA medarbetare . Observera att denna apparat SKA användas av ALL personal inom CIA, hög som låg . Med apparaten följer också internationell TESTPERSONAL från FN (de är OBLIGATORISKA, för RÄTTSÄKERHETENS skull) .

God Jul, CIA !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-12-18 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
CIA ska väl inte få några julklappar!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska