Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förgrunden

 

 

 

hemma-hos

jag i förgrunden
blockerar; sanktionerar

utraderandets mekanik -

som att sudda en bokstav
med razorblades

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-19 13:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hemma hos oss råder brist på gästfrihet. Uteslutande mitt fel.
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP