Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset stiger





Den som säger att detta
inte är allt förnekar
det som är allt

Den som säger
att detta är allt
förnekar det

Jag sitter och ser
på detta allt

Ljuset
stiger




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Odhner
Läst 633 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-19 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Filosofiska tankegångar för fördjupning, befriande med ljuset som stiger!
2012-01-02

  EiraN
Väldigt filosofisk ja! Jag brukade sitta och leka med ord på det där sättet, men det var ett tag sedan nu.
2011-12-20

  Nanna X
du sitter och mediterar över en paradox. kanske blir du en bodditsava lagom till jul ; ) ?
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner