Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda ljuset







Vem kan vara
det ljus
hon håller
i handen
avskilt
från kroppen?
Vem kan vara
ett ljus som släcks?
Ett sådant ljus
lägger världen
i mörker
och människor
i gravar
Det enda
ljuset lever
Vem är det?
Du är
det enda
ljuset




Fri vers (Fri form) av Gunnar Odhner
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-16 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner