Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste i en recension att en poet hade påstått att liv uppstår ur icke-liv. Det är fel.


Närvaro




Det är för nära
Det syns inte

Jag sitter tillbakalutad
i det saknade ljuset

Ögonblicket
väger tyngre
än sekler

Ljus ur ljus
Liv ur liv

Vem utplånar
det osynliga ljuset
det som bär
allt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Odhner
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-21 15:17



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
mäktigt
2015-11-22

    ej medlem längre
Så fint formulerar du en fråga som känns befogad.
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner