Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk på rymdsonden som har upptäckt jordliknande planeter


Kepler









En värld
är alla världar
Lever du i en värld
lever du i alla
Lever du inte
i en värld
lever du inte
i någon
Då är förbindelsen bruten
rymden svart
Du behöver
tentakler
ögon

Ett ord
är alla ord
Är du ett ord
ser du alla
genom det
En tunnel av ljus
genom alla ord
och alla som
använder
orden

Seendet
är utan förbindelse
med något öga
Det är inte du
som ser
Det är du
som blir
sedd




Fri vers (Fri form) av Gunnar Odhner
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-09 12:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som får hjärtat att slå ett extra slag och få saker är värre än det, en påverkan som denna kan tjäna till förändring som sådan att det inte skulle ha skett i annorlunda.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner