Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän , min själavän



var är du nu

hur du mår

det undrar jag


är du på sjön

utan ring

utan livbojan din


ojaa jag vet

att det gungar

där på sjön


men ser du hamnen

där lyser fyren

den hjälper dig

att hitta hem




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP