Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjuka



jag maler ner alla minnen i min själ

jag maler ner min egen person

jag maler ner allt som varit

jag maler ner alla förväntningar

jag maler ner alla planer

jag har ingen tid

jag har ingen omgivning

jag bara finns

i nuet




stark starkare starkast




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP