Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandet måste överrösta galenskapen




Jag stoppar in min tunga
så djupt jag kan
i din mun
du har
där nere mellan benen
där
där du talar alla språk
flytande




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 22:19



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ju juu, du räddar alla dagar...
2011-12-19

  Pirjo VIP
...äjlööp, eller tvärtom...
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP