Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenringar

från djup sömn till klarvaket tillstånd på en sekund
ett näst intill paranoidt tillstånd i den slaskiga natten
ljudet av den berusade mannen som frekvent söker fukt åt sin torra hals
han fumlar, och staden verkar vara på dåligt humör just nu
varmt är det
likt en demons innersta hat låg själen frustandes i ett desperat försök att leta rätt på sömnen igen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling