Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon ej i linda...

 

ögon ej i linda blinda

låter ljuset släppas in

ser den känsla som berör

också aurans ljus ikring

visar vacker värmes verv

 

(c) tk.




Fri vers av thyra
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 07:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra