Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ukko merillä tai peltoa kyntämässä, vai auraako vaan, naiset kotitöihin raapimaan juureksia..tai hellaa..


skepp ohoj !

 

 

"työtä, työtä, työtä tehdään

että jotta leipää saadaan

työ ihmisen tuo tekijälleen

mielen niin iloisen..." ,

minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa

ja jos ei ole töitä niin tehdään töitä kotona....

 

"spes patriae vuosimallia 1979"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP