Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar


jag går i st Petersparken igen

i tankarna

kastar "stenar"

som jag inte vill ska finnas

jag vill binda upp en skyllt

"St Petersparken
stenarna slut"....

men det går inte

vattnet sköljer bort sanden

nya stora stenar kommer fram

tycker väl att Peter har seglat nog...

hoppas han ser fyren och stannar..

han kan kasta själv...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP