Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervägg

En osynlig mur
En vintervägg vid
Tunt skikt

En vind utav glas
Lyser ut från mig
Insikt

Omedelbart panorama
Promenerar på
En översvämmad stig

Du syns tydligt nu
Igenom allt kallt
Perfekt




Fri vers av kuf_90
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kuf_90
kuf_90