Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att poeter.se tvingar mig att välja en kategori är inget mindre än fullblåst fascism.


Arbiträr livbåt

Frän som syrgas, kväver min munhåla
Din fitta.

Står jag still en sekund till får jag en käftsmäll
Entropi och en släng stochastiskt kanske,
Men vad fan förväntar du dig?

Packar upp mina resväskor med ilskan i matstrupen
Påminner om min mammas brända köttbullar




Fri vers av kuf_90
Läst 285 gånger
Publicerad 2013-11-10 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kuf_90
kuf_90