Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se

Vältrar mig i klyschor
Rakbladet

Min enda värme och vän
Ensam och rädd

Orosmoln i mina lungor
Tändargas

Jag har hittat kärleken
Överdos

Knulla mitt minne tills
Snedsteg

Och allt jag kan göra är att bli så sorglig att jag självdör

<3




Fri vers av kuf_90
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många är rädda för verkligheten och flyr in i en fantasivärld. Tragiskt.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

kuf_90
kuf_90