Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"... Jag sätter liksom krokben för mig själv, försätter mig i ett katastroftänkande som är så himla onödigt men som kan göra mig så himla rädd, ledsen och ångestig. ..."


Naturkatastrof

Att du är en Sommarstorm fattar jag
Du är Stilla i ögat
Varm och mild

Inga galonkläder för mig
Jag går ut naken och möter dig
För att tårar kan svalka
Och resten av året ligger vi




Fri vers av kuf_90
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kuf_90
kuf_90