Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skriver jag bara poesi på hösten? Parnings-säsongen har startat


Överbord

Jag funderar
En dusch fast du aldrig haft för avsikt att ta mig med storm

En avgrund
Där jag fungerar som någon slags fallskärm
Sinkar dig med min kravlösa kärlek

I blåsväder vet jag att du kommer kasta mig överbord
Om alternativet är att sitta själv på öde ö

Utan att darra som ett asplöv
Klarar jag ingenting




Fri vers av kuf_90
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kuf_90
kuf_90