Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny vänskap och förhoppningar


Jag är en björn

En var fattig och skadeglad
Men du stod på dig

Du var så jävla snäll att jag gick
Bärsärkagång

Kanske så känns det aldrig tillräckligt
Men jag vill hålla dig i handen
Och om dina naglar river mig i nacken
Då vore jag lyckligast

Du såg så ömtålig ut att du måste ha varit
Verklighetsförankrad

Jag går nu
Du står på dig







Fri vers av kuf_90
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 21:59



Bookmark and Share


    Phantasos
wow
2014-05-19

  Love von Melen
Enorm!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

kuf_90
kuf_90