Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inre bild...

 

en sorgens stund
en tanke öppnas
en tanke stängs

en inre bild
av alnars djup
flimrande förbi

en tanke stängs
en sorgens tanke
ur sorgens stund

 

(c) tk.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-20 23:38



Bookmark and Share


    hver=gufa
Innri mynd.
Minningar hugans
þjóta hjá.
Lífið er lukka
sem hver einn á

mvh gufa
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra