Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Bästa grabben jag någonsin möt

Utan dig i mitt liv hade det varit dött

Du får mig alltid att skratta

Det känns som jag flygger fram i livet
på en matta

Jag visste inte så kul man kunde ha

Men nu vet jag och njuter varje dag




Fri vers av Snutte
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-01-18 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snutte