Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar

Jag tänker på dej..
Men tänker du på mig?
Jag drömer om dig..
Men drömer du om mig?
Jag vill vara med dig..
Men vill du vara med mig?
Jag vill vara din..
Men vill du vara min?




Fri vers av Snutte
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-12 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snutte