Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

Det är en trötthet som inte går att sova ut,

En trötthet som inte har ett slut..




Fri vers av Snutte
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-02-01 23:49



Bookmark and Share


  solglimt
WOW pang på :)) så SANT så SANT
Mycket bra sammanfattat, bravo!
2006-02-02

  Daemon
Gillar korta dikter, detta är en av dem.
Fast det finns ett slut, bortom horisonten!
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Snutte