Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara din

Jag vill bara vara din

för du är så himla skön och fin

När jag tänker på dig går tiden väldigt fort

så får aldrig något gjort




Fri vers av Snutte
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-02-01 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snutte