Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Förr så sken solen..
Men nu är det bara massa gråa moln som täcker den.

Regnet det bara piskar ner, mer och mer.

De mjuka snö flingorna har förvandlats till hagel.

Men någonstans bortom horisonten finns det hopp om solsken igen.




Fri vers av Snutte
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-01 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snutte