Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDIAL JULKLAPP



Hej! Jag heter Regina. Jag är trettiofem jordår och har varit medial sedan födseln.
I alla fall säger mamma det. Ja, min mamma här i livet alltså. I ett tidigare liv var vi systrar. Jag tog hand om henne då, så nu är det hennes tur att ta hand om mig. (:) Ja, även i den mediala världen finns mycket humor. Det är vi människor skapta med.)

Så här är det: Jag brukar läsa och känna av människors energier och det hjälper mig att tolka deras framtid. Vid min sida har jag mina andliga guider. Den som är min huvudguide heter Jako. En mycket eftertänksam man med skägg och har lite Macguyver över sig. Fixare, liksom. Sen är det en zigenarluffare från 1800-talet och han heter ... Nja jag vet inte faktiskt. Men den tredje är en liten flicka med flätor på landsbygden i början på 1900-talet. Hon och zigenarmannen hjälper mig via automatisk skrift.
(Det är så häftigt när de sätter igång. Min hand bara flyger över pappret i galna meddelanden...:D)

Nu kan du RINGA mig för konsultation. Jag tar bara betalt för själva tjänsten och du betalar din egen samtalskostnad. Det jag gör kostar 300 kr per påbörjad kvart. Så nu till jul kan du kosta på dig en rejäl läsning.

Allt detta gör jag för dig och endast för DIG. För att du ska få ro i sinnet och hitta din RÄTTA livsväg.

LITA på mig för endast LJUSET kan tala genom min kropp.

Ring NU 0999-666 .....

Ljus och Kärlek. Din Regina








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-21 09:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett typiskt new age-budskap.
666 är ett mycket passande telefonnummer för människor som tjänar djävulen.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP